Cateva cuvinte despre noi

EXPERTDENTIST S-A ÎNFIINTAT ÎN ANUL 2007 ÎN SCOPUL DE A OFERI O ALTERNATIVĂ CU CARACTER MEDICAL LA SERVICIILE STOMATOLOGICE DEJA EXISTENTE

Interesul constant al echipei pentru perfecționare medicală a impus participarea medicilor noştri la stadii de pregătire susținute în Romania, cât şi în străinătate.

Echipa este formată din medici tineri, bine pregatiți în cadrul mai multor stagii derulate atât în țară cât şi în strainătate, având competente distincte care acoperă toată aria tratamentelor stomatologice. Dotarile clinicii sunt dintre cele mai complexe, proveniența aparaturii fiind din țări cu renume în domeniu:Germania, Japonia, Italia.

 

 • CE INSEAMNA UN IMPLANT DENTAR

  Implanturile dentare sunt confortabile. Deoarece înlocuiesc dintii naturali şi sunt personalizate, implanturile se adaptează pană la faza în care nu vor mai fi simțite de către purtatorii acestora. Implanturile sunt permanente şi au rolul de a fuziona cu maxilarul.

 • SERVICII LA MICROSCOP

  Clinică stomatologică EXPERDENTIST beneficiază de toate mijloacele moderne de realizare a unui tratament de canal.

 • COROANELE CERAMICE PE SUPORT DE ZIRCONIU

  Zirconiul este un material revoluționar, rezistent, un diamant sintetic, care a fost folosit prima oară în ortopedie pentru proteze de sold. În stomatologie a fost folosit începând cu anii 1990.

 • APARATUL DENTAR SAFIR!

  Este un tratament ortodontic modern, utilizat pentru indreptare a dintilor strambi, ce satisface toate nevoile pacientilor care se confrunta cu astfel de probleme, de aceea, a devenit unul dintre cele mai apreciate aparate dentare, in prezent. Iata cateva motive esentiale pentru
  care aparatul protetic Safir este cel mai potrivit pentru tine!

Detalii

Personal Medical

Dr. Zmarandache Daciana
Doctor in Stiinte Medicale. Asist. Univ. UMF Carol Davila Peste 10 ani experienta profesionala in: terapie, protetica, endodontie, chirurgie
Diplome & CV
Asistent Medical - Dumitrache Lenuta
Dr. Barbu Claudia
Medic Dentist - Specialitate Chirurgie Dento Alveolara
Dr. Claudia Cirlan
Medic Dentist Specialist.
Specialitate Endondontie
Peste 10 ani
experienta profesionala in:
terapie, protetica, endodontie, chirurgie
Diplome & CV
Dr. Alina Ene
Medic ortodont
Diplome & CV
Dr. Raluca Cosmoiu
Medic ortodont
Diplome & CV
Dr. Raluca Rosca
Medic Dentist- Specialitate Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala. Peste 10 ani experienta profesionala in chirurgie: implantologie,sinus lift, aditii osoase, histectomii, odontectomii.
Diplome & CV

Recomandări

Recomand cu caldura serviciile clinicii. Personal amabil, profesionist, conditii de lucru excelente, echipamente de ultima generatie si curatenie.

Octavia Lojniță

Pentru doamna doctor Zmarandache Daciana,toata stima pentru modul profesionist in care a lucrat. Am crezut ca va dura foarte mult,stiind cat de dificile sunt aceste extractii unui molar de minte. Multumesc !

Andreea Hangiu

M-a ajutat sa depasesc frica de dentist şi, a fost o alta experienta fata de cea traditionala.

Marius Patrulescu

Energia pozitiva a personalului te face sa revii de fiecare data cu placere in clinica! Felicitari!

Alexandra Ene